Gebruiksgemak

Vier vertrouwde voorwerpen

De vier voorwerpen zijn vertrouwd voor de mensen in vormgeving en gebruik. Bijna iedereen kan de televisieknop indrukken, de radio opendraaien, de telefoon opnemen of de koffer openen. En dat is de bedoeling, je kunt het niet fout doen.

Een afstandsbediening zonder poespas

De afstandsbediening wordt opgeborgen in een vakje aan de televisie. Met de afstandsbediening kun je een schemerlamp aanzetten bij een voorwerp met een van de vier grote knoppen. Daarnaast zijn er de volgende functies bedienen:

  • Spel aan- en uitzetten
  • Selecteren van een thema
  • Volume van fragmenten aanpassen
  • play/pauze, volgend fragment aanzetten
  • Fragment informatie oproepen

Optioneel: Robuuste meubels van hot naar her!

Of u de Klessebessers nu vast wilt opstellen in een (activiteiten)ruimte of juist wilt verplaatsen tussen afdelingen, de meubels bieden uitkomst. Maar als uw instelling al een leuke huiskamersetting heeft, kunt u de Klessebessers ook vast laten plaatsen op bestaand meubilair. De speciaal ontwikkelde meubels zijn handig voor gebruik, opslag en vervoer.

Een mooie opstelling

De  robuuste meubels kunnen namelijk wel tegen een stootje! Daarom kan het spel zonder problemen vast opgesteld worden in een activiteitenruimte. Veel mensen kunnen zo gebruik maken van het spel zonder dat u bang hoeft te zijn dat u onderdelen kwijt raakt.

Verplaatsbaar tussen afdelingen

Wilt u de set verplaatsen tussen huiskamers, kan dit natuurlijk ook. Met gemak stapelt u de Klessebessers op elkaar. In het dressoir is ruimte voor de vier schemerlampjes, de televisie, de afstandsbediening en kabels. In een handomdraai maak je van de stapeling een bijzettafeltje met voorwerp en schemerlamp en vice versa. Bovenop het dressoir kunnen de drie bijzettafels gestapeld worden. Door de wielen onder het dressoir duwt u de set met gemak naar een andere afdeling.